Τρομπούκης Σωτήριος

Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος

Τρομπούκης Σωτήριος

Μαιευτήρας Χειρούργος Γυναικολόγος

Γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα, όπου μεγάλωσε και ζει.

Είναι ο μεγαλύτερος υιός του Σπυρίδωνος Τρομπούκη, Ιατρού, πρωτοπόρου στον τομέα της Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, ιδρυτή του πρώτου κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στην Ελλάδα.

Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδικότητα στη Μαιευτική και Χειρουργική Γυναικολογία. Εκπαιδεύτηκε σε Ελλάδα και Αγγλία και εξειδικεύτηκε στην Υποβοηθούμενη Αναπαραγωγή και τη Γυναικολογική Ογκολογία, μεταξύ άλλων στο "Birmingham Women's Hospital" και στο Ογκολογικό Νοσοκομείο "Ο Άγιος Σάββας". 

Από το 2005 λειτουργεί ιδιωτικό ιατρείο, προσφέροντας υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της Μαιευτικής και Γυναικολογίας. Εως το 2010, συνεργάστηκε με το "Κεντρο Γονιμότητας" και τα επόμενα 2 έτη με την "Μονάδα Αναπαραγωγικής Ιατρικής" του Μαιευτηρίου ΛΗΤΩ. Σήμερα είναι μέλος της επιστημονικής ομάδας στην "Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής" του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ και συμμετέχει στην ομάδα Γυναικολογικής Ογκολογίας του Θεραπευτηρίου ΥΓΕΙΑ.

Έχει λάβει μέρος σε πολλες ομιλίες και επιστημονικά συνέδρια. 

 Ως μέλος της International Society of Fertility Preservation, ειδικό ενδιαφέρον του, καθώς και των συνεργατών του είναι η ενημέρωση και συμβουλευτική σε θέματα διατήρησης γονιμότητας σε ογκολογικούς ασθενείς. 

Κορυφή